ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BAŞKAN ER TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

 

04 Nisan 2024 21:49
BAŞKAN ER TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Büyükşehir Belediyesi fuaye (zemin kat) alanında düzenlenen Tebrik Kabul Töreninde vatandaşlarla ve personellerle bir araya geldi. Burada tebrikleri kabul eden Başkan Er, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Başkan Er’in Malatya’yı ayağa kaldıracağını ve şehrin geleceğinin inşa edilmesi noktasında önemli çalışmalara imza atacağını söyleyen vatandaşlar, Başkan Er’e yeni görevinde başarılar dilediler. Vatandaşlardan hayır duaları alan Başkan Er ise Malatya için gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden çalışacaklarını belirtti. Ayrıca Başkan Er, tüm Malatya’nın belediye başkanı olduğunu da sözlerine ekledi.

6 Şubat depremlerinde ağır tahrip alan Malatya’da önemli çalışmalar yaparak, şehri yeniden ayağa kaldıracaklarını belirten Başkan Er, “Malatya’mızda 2 ay gibi bir sürede güzel bir seçim dönemi yaşadık ve siz değerli hemşehrilerimin teveccühü ile seçimi kazandık. Bu bağlamda Malatyalı hemşehrilerime hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadığımı belirtmek istiyorum. Hayata geçireceğimiz projelerle şehrimizi ihya ederek, geleceğe hazırlayacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Ayrıca buraya kadar gelip beni tebrik eden vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte projelerimiz bir bir şekillenecek ve Malatya’mız eskisinden daha güzel olacak” dedi.

Öte yandan Başkan Er’i tebrik etmeye gelen vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmediler.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.