ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Ersin Yazıcı’dan 10 Nisan Polis Haftası Mesajı

 

04 Nisan 2024 23:24
Vali Ersin Yazıcı’dan 10 Nisan Polis Haftası Mesajı

Gücünü halkımızın güven ve desteğinden alan, canını siper ederek görevini fedakar bir şekilde yerine getiren ve ülkemizde güven ortamının tesisine yönelik takdire şayan gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Türk Polis Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin temini, hukukun tesisi ve insan haklarının korunmasına dair görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmektedir. Gücünü kanunlardan, desteğini halkımızdan alan Polis Teşkilatımız; dürüst, özverili ve yardımsever özelliği ile milletimizin sevgisini ve saygısını kazanarak, üstün başarılara imza atmaktadır.

 Bu vesileyle öncelikle ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, Polis Teşkilatımızın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyorum.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.