ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Ak Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal Ramazan Bayram Mesajı.

 

07 Nisan 2024 22:03
Ak Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal Ramazan Bayram Mesajı.

Ak Parti Akçadağ İlçe Başkanı Ramazan Bayramı Mesajın'da Yüce Allah’ın biz inananları her yıl rahmet ve mağfireti ile kuşattığı Ramazan Ayı'nın ardından bu yıl da huzur, mutluluk ve bereket dolu bir bayramı millet olarak hep birlikte idrak edeceğiz.Yüreklerin ayrı bir coşku ile attığı, dargınların barıştığı, hüzünlerin mutluluğa dönüştüğü bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın heyecanı içindeyiz.

Bayramlar, bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. 

Bayramlarımız gönül köprülerinin kurulduğu, muhabbet bağının arttığı, yüreklerin sevgiyle coştuğu özel günlerdir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlarımızı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.

Milletimizin ve devletimizin mücadelesi, özverisi ve inancı ile geçeceğine inanarak yine sevdiklerimizle birlikte kutlayacağımız nice bayramlar diliyorum.

Bu vesileyle hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu güzel bayramın bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.