ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş Ramazan Bayramı Mesajı.

 

09 Nisan 2024 01:45
Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş Ramazan Bayramı Mesajı.

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş’ın Ramazan Bayramı Mesajı. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, sevgi, saygı ve hoş görü anlayışının artmasına vesile olan mübarek Ramazan Ayı’nı geride bırakmanın hüznünü yaşarken, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz.

Bayramlar; milli ve manevi değerlerin yaşatıldığı, sevgi, saygı, hoşgörü ve vefa duygularının güçlendiği özel günlerdir. Bayramlar; sevinçlerin paylaşılması, birlik beraberliğin pekişmesi, hoşgörü ve dayanışmanın artması açısından çok değerlidir. Ramazan Bayramı'nın vatandaşlarımız arasındaki kardeşlik duygularını daha da güçlendireceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Malatyalı ve Akçadağlı hemşehrilerimiz ve ilçemize  teşrif edecek olan misafirlerimiz olmak üzere, Aziz Milletimizsin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını içtenlikle kutluyorum.

Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.