ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Sarıgül’ün A Takımında Malatyalı

Mustafa Sarıgül’ün liderliğinde 20 Aralık’ta kurulan Türkiye Değişim Partisi’nin A Takımında Av. Soner Gökçe’nin yer aldığı öğrenildi. 

29 Aralık 2020 16:55
Sarıgül’ün A Takımında Malatyalı

Mustafa Sarıgül’ün liderliğinde 20 Aralık’ta kurulan Türkiye Değişim Partisi’nin A Takımında Av. Soner Gökçe’nin yer aldığı öğrenildi.
Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kurucular kurulu toplantısında, partinin genel sekreteri ile saymanı, genel başkan yardımcıları, kadın kolları ile gençlik kolları başkanları seçildi.
Türkiye Değişim Partisi Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü görevlerine Soner Gökçe’nin getirildiği bildirildi.
31 Mart seçimlerinde CHP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Soner Gökçe kullanılan oyların yüzde 23,23’nünü alarak 103 bin 690 oy almıştı.
Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Soner Gökçe, “Mustafa Sarıgül’ün önderliğinde 20 Aralık’ta #DeğişimBaşladı sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda Türkiye Değişim Partisi Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcüsü görevlerini şahsıma layık gören liderimiz Mustafa Sarıgül’e ve Kurucular Kurulu Üyelerimize çok teşekkür ederim.
Ayrıca, ülkemizin her şehrinde #DeğişimBaşladı diyen tüm yurttaşlarımıza değişimin başladığını kanıtlamak için bu zorlu görevi gece-gündüz demeden yerine getireceğime söz veriyorum.
Milletimize hayırlı olsun” diye ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.