ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü

 

06 Haziran 2024 08:43
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü

06.06 2024 günü saat 13.15 sıralarında Malatya-Elazığ yolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünden Malatya İstikametine seyreden T.Ş. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 HB 893 plaka sayılı kamyonet (Jandarma Komutanlığına ait resmi araç) ile dönüş yapmak isterken aynı istikamette seyreden A.G. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 45 ANC 339 plaka sayılı araç ile arkadan çarpar. Kazanın etkisiyle 44 HB 893 plaka sayılı araç savrulup takla atarak karşı seride geçince karşı şeritten gelmekte olan 44 AAT 027 plaka sayılı araca çarpması sonucu üç araçlı trafik kazası meydana gelir 

Kazada T.Ş. , A.K. ve A.G. isimli sürücüler , Y.Ç. ve Y.O.T. isimli yolcu şahıslar hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede yaralanmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.