ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu, TİMBİR üyelerinin büyük gururu

 

06 Haziran 2024 09:09
Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu, TİMBİR üyelerinin büyük gururu

Anadolu Yayıncılar Federasyonu'nun 8. Anadolu Medya Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) kurucu ve temsilcileri de ödül alanlar arasında yer aldı. Muğla’dan Serap Ülkü Özdemir, Trabzon’dan Tuncay Lakot, Niğde’den Şerife Türkeş ile Konya’dan Mustafa Tatlısu ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Törene katılan TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, “Gurur duyduk” mesajı paylaştı.

 

TİMBİR HEYETİ CUMHURBAŞKANLIĞI’NDA

 

Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nun 8. Anadolu Medya Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) kurucu ve temsilcileri de ödül alanlar arasında yer aldı. TİMBİR Ege Bölge Başkanı Yönetim Kurulu üyemiz, Serap Ülkü Özdemir, Kurucularımız Trabzon’dan Tuncay Lakot, Niğde’den Şerife Türkeş ile Konya’dan Mustafa Tatlısu ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Törene katılan TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, “Gurur duyduk” mesajı paylaştı.

 

Dr. Basa “Kardeş federasyonumuz olan ve alanında çok büyük hizmetlere imza atan Anadolu Yayıncılar Federasyonu Başkanı Sn.Sinan BURHAN, Başkan Vekili Hasan Yavuz BAKIR ve tüm yetililerine Anadolu’nun ve ülke sevdalısı yayıncıların sesini duyurdukları için teşekkür etti.”

 

Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nun 8. Anadolu Medya Ödülleri törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, TİMBİR Genel Başkan Vekili ve Güvenli İnternet Medya Merkezi Başkanı Av. Cüneyd Altıparmak, Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar, TİMBİR Teşkilat Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Aksan, TİMBİR Yönetim Kurulu Üyeleri Tanju Akıncıoğlu, Semra Aman Akyürek, Serap Ülkü Özdemir, Hasan Yavuz Bakır, Fatih Tüten, TİMBİR KKTC Temsilcisi Ertan Birinci, TİMBİR Kurucu ve Üyeleri Tuncay Lakot, Kamil Akyürek, Adem Erdağlı, Şerife Türkeş, Mustafa Tatlısu, Malatya TİMBİR Temsilcisi İskender Yılmaz ve Mardin Temsilcisi Kadir Üründü katıldı.

www.habermalatya44.com ailesi olarak İskendeİskender tebrik ediyoruz başarılarınızın devamını dileriz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.