ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

YENİ MALATYASPOR NEFES ALDI

Süper Lig’de yayıncı kuruluş ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında yaşanan ödeme krizi tatlıya bağlanınca, Yeni Malatyaspor’da da futbolcuların alacakları ödenmeye başlandı. 

30 Aralık 2020 19:36
YENİ MALATYASPOR NEFES ALDI

Süper Lig’de yayıncı kuruluş ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında yaşanan ödeme krizi tatlıya bağlanınca, Yeni Malatyaspor’da da futbolcuların alacakları ödenmeye başlandı.

TFF'den yapılan açıklamada, taraflar arasında sözleşmenin imzalandığı belirtilerek, "17 Kasım'daki mutabakat anlaşmasının ardından yapılan görüşmeler sonucunda, devam etmekte olan 2020-2021 sezonuna ilişkin anlaşılan ilk taksit tutarı federasyonumuza bugün ödenmiş olup, kulüplerimizin hak edişleri yarın itibarıyla hesaplarına yatırılacaktır." denildi.

Süper Lig’de aylardır devam eden yayıncı kuruluş krizinin çözülmesiyle birlikte kulüplerin hesaplarına yayın gelirlerinden hak edişleri yatmaya başladı. Federasyondan alacağı olan kulüplerden Yeni Malatyaspor da bu gelişme üzerine futbolcu alacaklarını ödemeye başladı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.