ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Semih Kaya: Her şey Yeni Malatyaspor için olacak

Yeni Malatyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Semih Kaya "Bundan sonra her şey Yeni Malatyaspor için olacak" dedi. 

30 Eylul 2020 03:03
Semih Kaya: Her şey Yeni Malatyaspor için olacak

Galatasaray'dan Sparta Prag'a transfer olan Semih Kaya, yeniden Türkiye'ye dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek "Yeniden Türkiye’de olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu sezon Yeni Malatyaspor’un başarısı için mücadele edeceğim. Her şey Yeni Malatyaspor için olacak. Büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum.Transferimde emeği geçen Hamza Hamzaoğlu hocamıza, başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederim" dedi.

ÖNCE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Semih Kaya Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçtl. Yapılan açıklama da "K ulübümüzün yeni transferi Semih Kaya sağlık sponsorumuz Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcumuz ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcumuzun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı" denildi.

SONRA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Semih Kaya daha sonra Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile biraraya gelerek 2 Yıllık sözleşme imzaladı. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek "Kulübümüz, milli takımımızda da görev yapmış, son olarak Sparta Prag forması giyen defans oyuncusu Semih Kaya'yı renklerine bağlamıştır. Semih Kaya'ya hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor ile iki yıllık sözleşme imzalayan Semih Kaya, Antalyaspor maçı hazırlıklarına katılmak üzere Malatya'ya geldi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.