ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Kadın Devrimi

Kadınların tasarlayıp yönettiği, 2009 yılında Fransa'da kurulan ve çalışan 15 kişinin de bayan olduğu tek bayan kaçamak sitesi hızla büyüyor. 

05 Haziran 2021 13:56
Kadın Devrimi

Kadınların tasarlayıp yönettiği, 2009 yılında Fransa'da kurulan ve çalışan 15 kişinin de bayan olduğu tek bayan kaçamak sitesi hızla büyüyor. 22 ülkede milyonlarca üyesi olan Gleeden isimli kaçamak sitesi 2018 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayınca gördüğü ilgi ile şaşırttı.

Gleeden isimli bayan kaçamak sitesinin sözcüsü Solene Paillet, sitemiz aslında kadınların bir devrimidir, ifadesinde bulundu. Kaçamak sitesi mutsuz beraberlikler ve evlilikler konusunda da birçok araştırma yaparken Solene Paillet, sağlıklı bir ilişki için yol gösterici de bir platform olduğu vurgusunu yaptı. Sağlıklı bir ilişki için uzmanlarca  hazırlanmış aydınlatıcı makalelerin yer aldığı bir platform olduğunu sözlerine ekledi. Kaçamak yapmak isteyen kadınlar üzerinde yapılan araştırmada, en önemli konuların erkeklerin önemsemediği fakat kadınları en çok etkileyebilen konuların baş sıralarda yer aldığını gözler önüne serdi.

Gleeden isimli bayanların kaçamak sitesindeki birçok hanımın eşinden aldatıldığı için öç almak duygusuyla siteye kayıt olduklarını da sözlerine ekleyen Solene Paillet, araştırmaları sonrasında cömert erkeklerin seksi, cimri erkeklerin de libido kırıcı olarak görüldüğü vurgusunu yaptı. 15 hanımın yönettiği Gleeden isimli bayanların kaçamak sitesi birçok ülkede hızla büyürken kadınların aradığı ortak özelliği de kaslı değil, zeki erkek olarak belirlediler.

Gleeden isimli kaçamak sitesi kadınların; seçilen değil seçen olduğu, erkeklerle ilgili değerlendirmeler yazarak kendinden sonra tanışacak kadınları yönlendirebildiği bir site olması nedeniyle kendilerini daha özgür hissettiği bir mecra olma özelliği  nedeniyle tercih edildiği öne sürülüyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.