ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Bilgin Mezarlıktaki Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Yukarı Tekke Mezarlığında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

06 Haziran 2021 08:40
Başkan Bilgin Mezarlıktaki Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Yukarı Tekke Mezarlığında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Vatandaşların mezarlık ziyaretlerinde sıkıntı yaşamamaları ve geçmişe saygı gereği başlatılan çalışmaları takip eden Başkan Bilgin, ilgili Başkan Yardımcısı Ahmet Duman’dan bilgi aldı.

Çalışmalar kapsamında; mezarlık çevre düzenlemeleri ve mezarlık dönüşümlerinin yanı sıra temizlik çalışmaları da yapılıyor. Ayrıca bahar yağmurları sonucunda aniden büyüyen otların temizlenmesi için de çalışma başlatıldı.

Sivas Belediyesinin cenaze hizmetleri açısından çok iyi bir noktada olduğuna vurgu yapan Başkan Bilgin; “Sivas Belediyesi olarak geçmişe vefanın bir gereği, ahirete irtihal etmiş hemşerilerimizin hem yakınlarına hem de ahirete irtihal edenlerin yattıkları yerlerin daha düzenli ve şehrimize daha yakışır bir şekilde olması için tüm mezarlıklarımıza özel önem gösteriyoruz. Mezarlıklar Müdürlüğü olarak hem cenaze hizmetlerinden hem de defin işlemlerinde Allah'a şükürler olsun çok çok iyi bir noktadayız. Bu noktada hemşerilerimizin memnuniyetlerini dualarını da bizzat müşahede ederek görüyoruz.” diye konuştu.

Mezarlıktaki dönüşüm çalışmalarının da sürekli devam ettiğini belirten Bilgin; “Bunun yanı sıra şehrimizde şu anda aktif olarak kullanan Yukarı Tekke Mezarlığında da hem aile mezarlıklarının geçmişte hem de şu anda devam eden sıra mezarlıklarının değişimine dönüşümüne özel önem veriyoruz. Biz sadece yaşayanlara değil geçmişimize ve ecdadımıza bir vefa borcu olarak definden itibaren hem mezarlık hizmeti olarak hem de mezarlıkların bakımında farklı bir noktada olmak için ekibimizle birlikte fedakârlık içinde çalışıyoruz.” dedi.

İncelemeler sırasında Başkan Bilgin’e; Belediye Başkan Yardımcıları Bekir Sıtkı Eminoğlu ve Ahmet Duman ile Özbelsan AŞ Genel Müdürü Ahmet Kuzu eşlik etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.