ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Şerifoğulları: ‘Mini Terminal Binası İnşaatı Yüzde 90 Tamamlandı’

Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimine değer katan ve geleceğe ışık tutan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. 

17 Haziran 2021 17:35
Başkan Şerifoğulları: ‘Mini Terminal Binası İnşaatı Yüzde 90 Tamamlandı’

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan Mini Terminal binası inşaatında sona gelindi. 
Başkan Şerifoğulları, kısa süre içerisinde hizmete sunulacak Mini Terminal Binası inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalarda gelinen son aşamaya ilişkin yetkililerden bilgiler aldı.
‘ŞEHRİMİZİ GELECEĞE TAŞIYACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’ 
Eski haliyle ihtiyaçlara cevap veremeyen ve mevcut yerinde yeniden inşa edilen Mini terminal binasının yeni haliyle komşu iller ve ilçeler arası ulaşıma konfor ve kalite kazandıracağını ifade eden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; ‘Aziz şehrimizin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu ve şehrimizi geleceğe taşıyacak projelerimizi hayata geçirmek adına çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kadim şehrin her sorununu bertaraf edebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.  Bu doğrultuda vizyon projelerimiz arasında yer alan ve eski haliyle artık ihtiyaca cevap vermeyen Mini Terminal Binamızı yeniden inşa ettik. Yüzde 90 oranında inşaat çalışmalarının tamamlandığı Yeni Mini Terminal Binamızı inşallah kısa bir süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Toplamda 7.500 m2 alan üzerinde inşa edilen mini terminal binamız 1329 m2 kullanım alanına sahip. Şehrin uzun yıllar boyunca ihtiyacını karşılayacak ve modern bir yapıya sahip olan Mini Terminal Binası bünyesinde; güvenlik-danışma, emanet odası, bekleme salonu, kafeterya, yönetim ofisi, 6 adet bilet satış ofisi, personel odası, şoför dinlenme odası, 10 adet yarı açık peron, 55 adet üstü açık peronlar yer alıyor. Komşu iller ve ilçeler arası ulaşıma konfor ve kalite kazandıracak terminal binamızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.