reklam
ALTIN
 3.997,10
DOLAR
 38,8949
STERLİN
51,6683
EURO
 43,4533
reklam

Malatya Ülkü Ocakları, Gençliği Kutadgu Bilig ile Buluşturuyor

 

30 Haziran 2025 03:35
Malatya Ülkü Ocakları, Gençliği Kutadgu Bilig ile Buluşturuyor

 

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, ortaöğretim öğrencilerine yönelik anlamlı bir eğitim seferberliği başlatıyor. “Kutadgu Bilig Ortaöğretim Yaz Gelişim Programı” ile gençlerin yaz tatilini verimli ve bilinçli geçirmesi amaçlanıyor.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, gençliğin milli ve manevi değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmesi için önemli bir adım daha atıyor. Ortaöğretim düzeyindeki öğrencilere yönelik hazırlanan “Kutadgu Bilig Ortaöğretim Yaz Gelişim Programı”, yaz tatilini değerlendirmek isteyen öğrenciler için kapılarını açıyor

Program kapsamında öğrenciler, akademik gelişimlerinin yanı sıra kültürel, ahlaki ve sosyal alanlarda da desteklenecek. Edebiyat, tarih, değerler eğitimi, milli kimlik bilinci, etkili iletişim, kitap okuma saatleri ve grup çalışmaları gibi birçok başlık altında verilecek eğitimlerle öğrencilerin çok yönlü gelişimi hedefleniyor.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, programın gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sunacağını belirtti. Ayrıca, Kutadgu Bilig ismiyle özdeşleşen bu eğitim serisinin, bireyin hem kendi iç dünyasında hem de toplum karşısında “kutlu bir denge” kurmasına katkı sunması amaçlanıyor.

Katılımın ücretsiz olduğu gelişim programına tüm ortaöğretim öğrencileri davet edilirken, detaylı bilgi almak isteyenlerin Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı ile iletişime geçebileceği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.