MALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.GÜNDEMMALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.ÖRNEK REKLAM · 970×90
DOLAR48,08
EURO56,09
BITCOIN3.817.744
33° MALATYA
reklam reklam
Sağlık

3.KORUYUCU SAĞLIK ZİRVESİ YOĞUN İLGİ VE KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

14 Ekim 2025 523 okunma
3.KORUYUCU SAĞLIK ZİRVESİ YOĞUN İLGİ VE KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
3.KORUYUCU SAĞLIK ZİRVESİ YOĞUN İLGİ VE KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

3. Koruyucu Sağlık Zirvesi, 2- 5 Ekim 2025 tarihinde,Eczacının Sesi ve Tüm Eczacılar Derneği iş birliği ile Kaya Artemis Otel- KKTC’de,NETKON organizasyonu ile gerçekleştirildi.

3. Koruyucu Sağlık Zirvesi’ne eczacı meslekörgütlerinin başkan ve yöneticileri, ilaç sektörü yöneticileri, bilim insanlarıve 300’ü aşkın eczacı katıldı.

Etkinlikte gerçekleştirilen bilimsel oturumlarda, sonyıllarda tüm dünyada öne çıkan koruyucu sağlık hizmetlerinin önemine veyaşamsallığına vurgu yapıldı.

Sunumlarda; sağlıklı yaşam, takviye edici gıdalar,bağışıklık, aşılanma, vücut ağırlığı kontrolü, yapay zeka ve eczacılık, sağlıkokur yazarlığı gibi konular öne çıkarken, eczacıların mesleki gelişimine katkıveren oturumlar da ilgiyle izlendi.

Eczacıların mesleki gelişimlerine katkı sağlayacakolan çalışma atölyeleri gerçekleştirildi. Zirve boyunca açık kalan sektörelstandlar katılımcılar tarafından yoğun olarak ziyaret edildi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Sağlık kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ASAYIŞMalatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ÖRNEK REKLAM · 970×90

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.