BAŞKANI ERDOĞAN ZELYURT’TAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Basın, demokrasinin temel direklerinden biridir. Halkın gözü, kulağı ve sesi olan gazeteciler; doğru bilgiye ulaşmanın, kamuoyunun aydınlanmasının ve toplumun bilinçlenmesinin en önemli güvencesidir.
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü, mesleğini onurla, tarafsızlıkla ve etik değerlerle sürdüren tüm basın mensuplarına minnetimizi ifade ettiğimiz özel bir gündür. Bu vesileyle; kalemini doğruluktan yana kullanan, kamu yararını her şeyin üstünde tutan tüm gazetecilerimize teşekkür ediyorum.
Zor şartlar altında, kimi zaman can güvenliği riskiyle çalışan, kimi zaman ekonomik baskılarla mücadele eden gazeteciler; demokrasinin gerçek neferleridir. Bizler Anahtar Parti olarak, özgür basının güçlü bir Türkiye’nin vazgeçilmez unsuru olduğuna inanıyoruz.
Gazetecilerin özgürce haber yapabildiği, fikirlerini korkmadan ifade edebildiği, her türlü baskıdan uzak bir medya düzeni; adaletin, şeffaflığın ve halkın iradesinin teminatıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın emekçilerinin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerini layıkıyla yerine getiren her gazeteciye sağlık, başarı ve esenlik diliyorum.
Erdoğan ZELYURT
Anahtar Parti Malatya İl Başkanı
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gündem kategorisindeki diğer haberler

Kadiruşağı Köprüleri İçin Geri Sayım: Tamamlanma Hedefi 2027 Baharı.

Battalgazi Belediyesi’nden TOKİ Yollarına Asfalt Dokunuşu.

Malatya’nın Yeniden İnşası Masada, Vatandaşın Beklentisi Sahada!

Yeşilyurt Belediyesi’nden Hayvancılıkla Uğraşan Üreticilere 60 Ton Arpa.

Malatya’da Geçmiş Yıkımlara Mercek: Yüklenici Firmalar Hakkında Operasy…



