ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

3 Örgüt Üyesi Tutuklandı.

3 Örgüt Üyesi Tutuklandı. 

13 Temmuz 2021 12:43
3 Örgüt Üyesi Tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü personellerinin çalışmaları sonucu YPG faaliyetleri yürütmek amacıyla ülkeye gelen 5 örgüt üyesi yakalandı. Çıkarıldıkları mahkemede 3 ‘ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şahın serbest bırakıldı.

PKK/KCK/YPG terör örgütünün faaliyetlerinin önlenebilmesi ve deşifre edilme amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde;

PKK/KCK terör örgütünün Suriye uzantısı YPG terör örgütü içerisinde silahlı faaliyet yürütmekte iken Ülkemize giriş yaptığı anlaşılan ve aynı zamanda örgüt içeresinde sözde takım komutanı olarak faaliyet yürüttüğü tespit edilen 5 örgüt mensubunun yakalanmasına yönelik 6 aylık süren takip ve yapılan çalışmalarda;

Söz konu örgüt mensupları Malatya, İstanbul, Antalya ve Kocaeli illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Sevk edildiği adli makamlar tarafından gözaltına alınan şahıslardan 3’ü tutuklanırken, 2 şahıs ise Adli Kontrol Hükümlerince serbest bırakıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.