BATTALGAZİ’DE 3 BANT BİLARDO TURNUVASI SONA ERDİ
Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Türkiye Bilardo Federasyonu Malatya İl Temsilciliği iş birliğinde düzenlenen 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası'nda final müsabakaları tamamlandı.
Battalgazi Belediyesi, spor faaliyetleri kapsamında bilardo tutkunlarını bir araya getiren 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası'nın final etabını gerçekleştirdi. Yoğun katılımla takip edilen turnuva, renkli ve çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.
Final karşılaşmalarının ardından dereceye giren sporcular belli oldu. Turnuvada Aykut Ertunç birinci, Erkan Aktı ikinci olurken; üçüncülük derecesi ise Murat Kaya ve Hasan Bozbay arasında paylaşıldı. Final müsabakalarının tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül törenine Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları İsmet Sarıgül ve Muammer Zafer ile AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağrı Karadoğan katıldı. Protokol üyeleri, dereceye giren sporcuları tebrik ederek madalya ve hediyelerini takdim etti. Turnuva, hem sporcular hem de katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle takip edildi.
Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, ilçede spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla bilardo başta olmak üzere çok sayıda branşta etkinliklerin devam edeceğini bildirdi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Spor kategorisindeki diğer haberler

MALATYA’NIN PRENSESLERİ AŞKLA, AZİMLE İLK 8’E YÜKSELDİ.

Battalgazi’de Spor ve Rekabet Ayak Tenisi Turnuvasında Buluşuyor.

Tecde Mahallesi Modern Spor ve Gençlik Kompleksine Kavuşuyor.

Malatya’da Uluslararası Bisiklet Heyecanı Ödül Töreniyle Sona Erdi.

Malatya’da Bisiklet Heyecanı: Beydağı Yarışı Kortejle Başladı.




.jpg)


