ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Millet İttifakını Destekliyorlardı: Onlar Bile İsyan Etti!

Millet İttifakını Destekliyorlardı: Onlar Bile İsyan Etti! 

16 Temmuz 2021 06:04
Millet İttifakını Destekliyorlardı: Onlar Bile İsyan Etti!

CHP'li belediye başkanı kendisine oy vermeyen işletmeciye mobingler uygulayarak çıkartmak için elinden geleni yapıyor.

Malatya'nın Hekimhan İlçesinde CHP'li belediye başkanı Turan Karadağ kendisine oy vermediği iddia ettiği belediye kiracasını çıkartmak için mahkeme devam ediyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan belediye seçimlerinde CHP'den belediye başkanı olarak seçilen Turan Karadağ'ın seçimlerde kendisine oy vermediği iddia ettiği Türkiye'nin yakından tandığı ses sanatçısı Şehriban Kırıcı, mülkiyeti belediyeye ait çay bahçesinden mahkeme devam ediyor. Konu ile ilgili SABAH Gazetesine açıklamalarda bulunan Şehriban Kırıcı, "Hayatımda gördüğüm en büyük zulmü kendi yaşadığım CHP'li belediyede gördüm" dedi. Şehriban Kırıcı, "Seçimlerde önceki belediye başkanın ısrarı ile Hekimhan İlçesinde belediyeye ait olan aile çay bahçesini ücret karşılığında işletmeye başladım. 2 yıl sonra yapılan seçimlerde CHP'den aday gösterilen Turan Karadağ başkan seçildi. Bizim için kabus bugünden sonra başladı. Beni burada tahliye etmek için başka parkın su faturasını bana ödetmeye çalıştılar yetmedi. Kışın işletmemin kapısı kırılarak masa sandalyeler çıkartılarak, başkanın seçim çalışmalarında kullanıldı. Kendisini deliler ortadayken şikayet etmemize rağmen doysa gizli ellerle ile kapatıldı.

SEN NİYE BANA OY VERMEDİN DİYER ODADAN KOVALADI

Ses sanatçısı Şehriban Kırıcı, beldiye başkanı Turan Karadağ ile görüşemeye gittiğinden kendisine "Sen bana oy vermedin", diyerek kendisini odadan kovduğunu anlatan Kırıcı, "Başkan Turan Karadağ ile görüşmeye gittiğimizde, bana sen seçimlerde bana oy vermedin. 'Seni görmek istemiyorum' dedi. 20 yıldır şehir ve ülkelerde konser veriyorum hayatımda ilkez bu şekilde iğrenç muameleyle karşı karşıya kaldım başkana seçimler oylar gizli yapılıyor benim sana oy verip vermediğimi nasıl biliyorsun diye sorduğumda ise beni odadan kovaladı"dedi.

"BUNLAR AKP'LİLER İŞYERİNE GİTMEYİN"

Başkan Turan Karadağ ile görüşmenin ardından sürekli işyerinde mobing edildiğini anlatan Şehriban Kırıcı, "Başkanın yanında bulunan adamları işyerimizi bası bizi tehdit edip kavga çıkarttılar eşimi dövmeye çalıştılar parkı boşaltın çıkın dediler gelen müşterilerinin önünde bize gelen müşterilere oraya gitmeyin onlar AKP'li dediler zor ve yıpratıcı bir süreç yaşıyoruz. İki yıldır davalarımız devam ediyor ancak bir türlü sonuç alamadık" diye konuştu.

"CHP GENEL MERKEZİNDE HİKAYE DİNLEDİK"

CHP genel merkezine başkanı şikayet etmek için gittiğini anlatan Şehriban Kırıcı, CHP genel merkezine gittik. Görüşmemizi yaptık ama orada da bizi hikaye anlattılar. Genel merkezlerdeki öyle şey olur mu mağduriyetiniz giderilecek dediler ama hepsi hikayeymiş.

Evet..  Değerli okuyucular…

Belediye başkanının çeşitli mobinglerine maruz kalan emekçi kadın dertli ve özellikle CHP yöneticilerine sitem etmekte de haklı…

Bırakın bir CHP’li kadın olmasını.. Bir emekçinin işi elinden gayri hukuki oyunlarla alınmak isteniyor…

CHP Malatya il ve ilçe örgütleri bu kadar mı duyarsızlaştılar?

Belediye Başkanından ve milletvekili Veli Ağbaba’dan neden çekiniyorlar?

Yoksa sizler hak ve adaleti savunmaktan aciz misiniz?

Evet.. CHP’nin saygıdeğer lideri Sayın Kılıçdaroğlu ve kurmayları…

İnanın rezaletler duracağı, dineceği yerde tam gaz devam ettiriliyor…

Artık mobingçi Belediye Başkanının kulağını çekmek sizlerin insanlık görevi .. Adaleti ve kadın haklarını savunan siyasiler olarak takdir sizlerin…

CHP'Lİ HEKİMHAN BELEDİYE BAŞKANI TURAN KARADAĞ, BİR EMEKÇİ KADININ İŞİNİ ELİNDEN ALMAK İÇİN BASKILARDA, MOBING UYGULAMALARINDA SINIR TANIMIYOR'

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.