MALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.GÜNDEMMALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.ÖRNEK REKLAM · 970×90
DOLAR48,08
EURO56,09
BITCOIN3.817.744
33° MALATYA
reklam reklam
Gündem

Battalgazi’de Kar Mesaisi Aralıksız: Başkan Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi

31 Aralık 2025 372 okunma
Battalgazi’de Kar Mesaisi Aralıksız: Başkan Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi
Battalgazi’de Kar Mesaisi Aralıksız: Başkan Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi

 

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sabah saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı öncesinde saat 06.00’da Afet Koordinasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Kar yağışının ardından sahaya geçen Başkan Taşkın, görev başındaki ekipleri ziyaret ederek yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Malatya’da etkili olmaya başlayan kar yağışıyla birlikte Battalgazi Belediyesi, olası olumsuzluklara karşı sahadaki çalışmalarını hızlandırdı. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sabah saatlerinde Afet Koordinasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yürütülen hazırlıklar ve alınan tedbirler hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Afet Koordinasyon Merkezi’ndeki incelemelerinin ardından sahaya geçen Başkan Taşkın, Yamaç ve Başharık mahallelerinin kesişim noktasında bulunan TOKİ bölgesinde kurulan tuzlama lojistik alanını ziyaret etti. Burada yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Taşkın, “Karayolları’nın eski şantiyesi, şu anda bulunduğumuz saha ve Bulgurlu’daki asfalt plentimiz olmak üzere üç ayrı noktada tuz stoklarımızı hazır hale getirdik. Sabah namazının ardından kritik bölgelerde tuzlama çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz sahada hazır bekliyor, vatandaşlarımızdan gelen ihbar ve talepleri anlık olarak değerlendiriyoruz. Okulların tatil olmasıyla birlikte şehir genelinde hareketlilik biraz daha az, bu da çalışmalarımızı kolaylaştırıyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Taşkın, kar yağışının rahmet ve bereket getirmesini temenni ederek, “Hemşehrilerimiz müsterih olsun. Ekiplerimiz görevlerinin başında. Bizler de sahadayız ve tüm imkânlarımızla vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Taşkın, ziyaretlerinin ardından diğer ekiplerin bulunduğu noktalara geçerek çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürdü.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Gündem kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ASAYIŞMalatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ÖRNEK REKLAM · 970×90

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.