Kahtalı Gazetemizi Ziyaret Etti
Kahtalı Gazetemizi Ziyaret Etti
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, yönetim değişikliği yaşanan Yeni Malatya Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Malatya’nın en eski gazetesi olan Yeni Malatya Gazetesinin yıllardır, hizmet verdiğini belirterek “Rahmetli Başkanımız Haydar Karaduman’ın oğlu Bektaş Karaduman’ın yönetimi devir alması nedeniyle hayırlı olsuna geldik. Basın Malatya’nın sesi ve kulağıdır. Biz basınımızdan her zaman memnun olduk, bir kırgınlığımız olmadı. Basınımızın derdi bizim derdimizdir, sorunları çözmeye çalışacağız. Yerel Basın Malatya’nın önemli unsurudur. Yeni Malatya Gazetesi Malatya’ya hizmet konusunda devamlı olarak duyarlı davranmıştır. Malatya olarak Türkiye olarak provokasyonlara karşı her zaman tedbirli olmamız lazım. Bu memleket hepimizin. Derdimizi ve sorunlarımızı birlikte çözmeliyiz. Yeni Malatya’ya başarılar diliyorum” dedi.
Yeni Malatya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Vahap Güner’de, Milletvekili Kahtalı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Basının internet yasası ve verilecek destekler konusunda sıkıntıları var. İnternet yasası çıkmasıyla birlikte istihdam yaratılacak ve daha iyi habercilik yapılacaktır. Bu konuda destekleriniz bekliyoruz. Yakın ilginiz nedeniyle sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gündem kategorisindeki diğer haberler

MEVLÜT KANDİLİ’NİN MANEVİ HUZURU GÖNÜLLERİ SARDI.

AKPINAR’DA DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR, ESNAF YENİ İŞ YERLERİNE KAVUŞUYOR.

Başkan Er’den Malatya’ya Çevre Alanında Dev Yatırım Müjdesi

AKÇADAĞ DOĞU MAHALLESİ’NDE ARAZİ YANGINI.

Hemşehrilik Ruhu Kilis’te Buluştu: Halil Coşkun Paşa’ya Özel Plaket.




.jpg)


