ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Kahtalı Gazetemizi Ziyaret Etti

Kahtalı Gazetemizi Ziyaret Etti 

03 Ağustos 2021 23:13
Kahtalı Gazetemizi Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, yönetim değişikliği yaşanan Yeni Malatya Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Malatya’nın en eski gazetesi olan Yeni Malatya Gazetesinin yıllardır, hizmet verdiğini belirterek “Rahmetli Başkanımız Haydar Karaduman’ın oğlu Bektaş Karaduman’ın yönetimi devir alması nedeniyle hayırlı olsuna geldik. Basın Malatya’nın sesi ve kulağıdır. Biz basınımızdan her zaman memnun olduk, bir kırgınlığımız olmadı. Basınımızın derdi bizim derdimizdir, sorunları çözmeye çalışacağız. Yerel Basın Malatya’nın önemli unsurudur. Yeni Malatya Gazetesi Malatya’ya hizmet konusunda devamlı olarak duyarlı davranmıştır. Malatya olarak Türkiye olarak provokasyonlara karşı her zaman tedbirli olmamız lazım. Bu memleket hepimizin. Derdimizi ve sorunlarımızı birlikte çözmeliyiz. Yeni Malatya’ya başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Vahap Güner’de, Milletvekili Kahtalı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Basının internet yasası ve verilecek destekler konusunda sıkıntıları var. İnternet yasası çıkmasıyla birlikte istihdam yaratılacak ve daha iyi habercilik yapılacaktır. Bu konuda destekleriniz bekliyoruz. Yakın ilginiz nedeniyle sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.