Uyuşturucu ve Silah Kaçakçılarına Darbe: 3 Tutuklama
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat Şube, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ekiplerince yürütülen koordineli çalışmalar kapsamında, 17 Mart 2026 tarihinde uyuşturucu madde ticareti ve silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.
Belirlenen 3 ayrı adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda yapılan aramalarda; 27 bin 564 adet sentetik ecza, 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek ile 93 adet fişek ele geçirildi. Güvenlik güçlerinin titizlikle yürüttüğü operasyon kapsamında 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yetkililerden yapılan açıklamada, özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu satıcıları ve suç şebekelerine karşı mücadelenin aralıksız sürdürüleceği vurgulanarak, toplum sağlığını tehdit eden zehir tacirlerine yönelik operasyonların azim ve kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Asayiş kategorisindeki diğer haberler

Uyuşturucu Tacirlerine Darbe Üstüne Darbe: 71 İlde Büyük Operasyon.

Malatya’da Aranan 4 Şahıs Yakalandı: Silah, Mühimmat ve Uyuşturucu Ele …

Hekimhan’da Otluk ve Ormanlık Alanda Yangın.

Çelikhan Yolunda Trafik Kazası: 4 Yaralı.

Malatya’da bir kişi, evinin önündeki asmanın altında ölü olarak bulundu.




.jpg)


