MALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.GÜNDEMMALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.ÖRNEK REKLAM · 970×90
DOLAR48,08
EURO56,09
BITCOIN3.817.744
33° MALATYA
reklam reklam
Kültür Sanat

Dünya Tiyatro Günü’nde Sanat ve Gençlik Bir Arada.

27 Mart 2026 287 okunma
Dünya Tiyatro Günü’nde Sanat ve Gençlik Bir Arada.
Dünya Tiyatro Günü’nde Sanat ve Gençlik Bir Arada.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT), 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında öğrencilerle buluşarak unutulmaz bir etkinliğe imza attı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen programda, Tepeköy İlkokulu anasınıfı ve ilkokul öğrencileri tiyatronun eğlenceli ve öğretici dünyasıyla tanıştı.

SANATSAL YÖNLERİNİ GELİŞTİRME FIRSATI BULDULAR

Etkinlik kapsamında MBBŞT oyuncuları tarafından sahnelenen orta oyunu gösterileri, düzenlenen drama etkinlikleri ve çeşitli yarışmalar ile öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Çocukların hem eğlendiği hem de sosyal ve sanatsal yönlerini geliştirme fırsatı bulduğu program, renkli görüntülere sahne oldu.

Dünya Tiyatro Günü’nün anlam ve önemine uygun olarak düzenlenen etkinlikte, çocukların tiyatro sanatına olan ilgisini artırmak ve kültürel farkındalıklarını desteklemek amaçlandı. Program sonunda öğrencilere hikâye kitapları, boyama kitapları ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kültür Sanat kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ASAYIŞMalatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ÖRNEK REKLAM · 970×90

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.