ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Koca: Adliye Projesi Hazırlanıyor

Koca: Adliye Projesi Hazırlanıyor 

13 Ağustos 2021 08:03
Koca: Adliye Projesi Hazırlanıyor

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, yeni adliye sarayı projesinin hazırlandığını belirterek “150 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak Adliye binası projesi hazırlanıyor” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca’yı ziyaret etti. MGC Başkanı Vahap Güner, uzun süredir yapmak istedikleri ziyareti yaptıklarını belirterek “AK Parti İl Başkanımızı ziyarete geldik, kendisine ve İl yönetimine başarılar diliyoruz. Malatya’nın Adliye binası için Yeşiltepe’de yer tahsisi yapılmıştı. Yeni Adliye binası hakkında ki gelişmeleri almak öğrenmek istiyoruz” dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Malatya Gazeteciler Cemiyetimizin önerileri ve Malatya’nın sorunlarına yaklaşımları bizi mutlu ediyor. Adliye binası için Yeşiltepe’deki Askeri Hastanenin yeri tahsis edildi. Cumhuriyet Başsavcılığımız, yeni adliye binası projesi için yoğun bir çalışma içerisinde. Malatya’nın 50 yıl ilerisine cevap verecek adliye binası 150 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak ve tüm birimleri bünyesinde toplayacak kapasitede olacaktır. Modern bir bina projesinin yanı sıra yaklaşık 600 milyon liraya mal olacak adliye binası projesi için kaynak tahsisi içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Bu yıl içinde projenin tamamlanarak ihaleye çıkılmasını bekliyoruz” diye konuştu. 

Malatya Adliye binası projesinin Adalet Bakanlığı tarafından da yakından takip edildiğini kaydeden Koca, “Malatya’nın ihtiyaçlarına cevap verecek Adliye Binası projesi için Milletvekillerimiz ve parti teşkilatımızda birlikte konuyu takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.