Malatya’da vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetimler aralıksız sürüyor. İl genelindeki mezarlıklar ve çevresinde gerçekleştirilen uygulamalarda şüpheli araç ve şahıslar mercek altına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri tarafından 8 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilen denetimlerde toplam 77 şahsın sorgulaması yapıldı. Ekipler, özellikle mezarlık çevrelerinde meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla titiz bir çalışma yürüttü.
Kent genelinde kamu düzeninin korunması, vatandaşların huzur içerisinde ziyaretlerini gerçekleştirebilmesi ve suç unsurlarının engellenmesine yönelik yapılan uygulamaların belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi.
Emniyet birimleri, Malatya’nın huzur ve güvenliği için sahadaki denetim ve kontrollerin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı
.jpg)
Toplumsal Duyarlılık Mesajı: Vali Yavuz’dan Engelliler Haftası Açıklaması.
Vali Yavuz’dan Tüm Annelere Sevgi ve Saygı Mesajı.
Büyükşehir’de Ortak Yönetim Vurgusu: Sami Er Muhtarlarla Bir Araya Geldi.







