ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Arabesk Eserleri Remix Yapmayı Seviyorum

Arabesk eserlere yaptığı remix ile adını duyuran başarılı DJ Samet Yıldırım, yaptığı eserleri youtube ve spotify’da yayınlamaya devam ediyor. 

17 Aralık 2021 23:00
Arabesk Eserleri Remix Yapmayı Seviyorum

Bilindik ve kulakta kalmış eserleri remix yapmayı tercih ettiğini dile getiren ünlü DJ Samet Yıldırım, çalışmalarının gördüğü ilgiden de çok memnun olduğunu vurguladı.

Yaptığı remix çalışmalarla arabesk müziğin acılı tavrını yumuşattığını ve eğlenceli hala getirdiğini sözlerine ekleyen Samet Yıldırım “Acı ve neşe bana göre kardeştir yola çıkışım böyle oldu. Acı dolu arabesk müziğe saundum ile neşe katıyorum” dedi. Son çalışması olan Deniz Zeren yorumuyla “O Yar Beni Sevmiyor” adlı eser için yaptığı remix çalışmasının gördüğü ilgiden de memnun olduğunu sözlerine ekledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.