ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Nazife Özdemir Resmen MASTÖB Başkan Adayı

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanı Adil Gevrek ve yönetimi başkanlık koltuğu için Nazife Özdemir'i işaret etti. 

22 Aralık 2021 06:16
Nazife Özdemir Resmen MASTÖB Başkan Adayı

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanı Adil Gevrek ve yönetimi başkanlık koltuğu için Nazife Özdemir'i işaret etti.

Mastöb Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Başkanı Adil Gevrek yeni dönemde aday olmayacağını açıklayınca Yönetim Kurulu kararıyla Mastöb'ün  başkan adayı  Nazife Özdemir oldu. Hafta sonu yapılacak olağan Genel kurulda Mastöb Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği yeni başkanını ve yönetimini belirleyecek

Mastöb başkan adayı Nazife Özdemir " Mastöb genel başkanımız Adil Gevrek'in aday olmamasından dolayı Yönetim Kurulu teveccühü ile kongre'de aday gösterildim. Başta bana teveccüh eden başkanımız Adil Gevrek ve yönetim kuruluna canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu görevin ağır sorumluluğunu bilincindeyim.Her daim olduğu gibi Mastöb Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığı herkesin evidir, herkesin kapısıdır. " diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.26.12.2021 tarihinde yapılacak kongreye de herkesi davet etti.

Nazife Özdemir Kimdir?

Malatya Akçadağ'lı olup  ilk, orta ve lise eğitimini Akçadağ'da tamamladı. Aydın Üniversitesi yerel yönetimler ve Kamu yönetimi mezunu olup,   Siyaset bilimi ve kamu yönetimi organizasyonu üzerine yüksek lisansını tamamladı. Kurucusu olduğu Altın Kayısı Dernek Başkanlığı ile başlayan sivil toplum çalışmalarında daha sonrada kadın sivil toplum kuruluşlarında, hemşeri derneklerinde uzun yıllar görev yaptı. Mastöb sivil toplum örgütleri Birliğinde Başkan Adil Gevrek yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yapmakta. Akçadağlılar Derneği ve Akçadağlılar dernekler Federasyonu kurucu başkanı olup  Yeni Malatyaspor Kulübünde yönetim kurulu üyesidir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.