ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

UKOME Kararı İle Bazı Cadde Ve Bulvarlarda Hız Sınırı Değişikliğine Gidildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) aldığı bir kararla şehir içi bazı yollarda hız limitleri yeniden belirlendi. 

23 Aralık 2021 00:42
UKOME Kararı İle Bazı Cadde Ve Bulvarlarda Hız Sınırı Değişikliğine Gidildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi UKOME’nin aldığı 2021/125 sayılı karar doğrultusunda Anayurt Bulvarı Ergenekon Köprüsü girişinden Sivas Yolu çıkışına kadar olan yol aksı ile Polis Okulu kavşağından başlayıp Hasan Çalık Devlet Hastanesi kavşağına kadar devam eden yol aksında hız sınırında değişikliğe gidildi.

Anayurt Bulvarı Ergenekon Köprüsü girişinden Sivas Yolu çıkışına kadar olan güzergâh ile Polis Okulu kavşağından başlayıp Hasan Çalık Devlet Hastanesi kavşağına kadar devam eden yol güzergâhında hız sınırlaması; otomobiller için 50 kilometreden 70 kilometreye, kamyonet-panelvan ve minibüsler için 50 kilometreden 60 kilometreye, kamyon ve otobüsler için ise hız sınırı 50 kilometre olarak belirlendi.

Belirtilen güzergâhları kullanacak olan sürücülerin cezai müeyyidelerle karşılaşmamaları için belirtilen hız sınırlaması kurallarına riayet etmeleri gerektiği ifade edildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.