Malatya Akçadağ'da 3.3 Büyüklüğünde Deprem.
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Çevirme Mahallesi merkezli 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Deprem, 28 Temmuz 2026 Salı günü saat 13.25'te kaydedildi. Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı bilgilere göre, yerin yaklaşık 1.0 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremin merkez üssünün Akçadağ ilçesine bağlı Çevirme Mahallesi olduğu bildirildi.
İlk belirlemelere göre deprem nedeniyle herhangi bir can veya mal kaybına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Bölgede kısa süreli paniğe neden olan sarsıntının ardından ilgili kurumlar gelişmeleri takip ediyor.
Yetkililer, vatandaşların resmi kurumlar tarafından yapılacak açıklamaları takip etmeleri ve doğrulanmamış bilgilere itibar etmemeleri konusunda uyarıda bulundu
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gündem kategorisindeki diğer haberler

MEVLÜT KANDİLİ’NİN MANEVİ HUZURU GÖNÜLLERİ SARDI.

AKPINAR’DA DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR, ESNAF YENİ İŞ YERLERİNE KAVUŞUYOR.

Başkan Er’den Malatya’ya Çevre Alanında Dev Yatırım Müjdesi

AKÇADAĞ DOĞU MAHALLESİ’NDE ARAZİ YANGINI.

Hemşehrilik Ruhu Kilis’te Buluştu: Halil Coşkun Paşa’ya Özel Plaket.

.jpg)