ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Maski, su fiyatlarında kdv indirimi yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı, “Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespitine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı” Resmi Gazetede yayımlandı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,14 Şubat 2022 Pazartesi gününden geçerli olmak üzere su fiyatlarında Katma Değer Vergisi’ni (KDV) yüzde 8’den, yüzde 1’e indirdi. 

18 Şubat 2022 18:39
Maski, su fiyatlarında kdv indirimi yaptı

MERT: 14 ŞUBAT’TAN İTİBAREN İNDİRİMLİ TARİFE UYGULANACAK

Konu ile ilgili bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, enflasyonla mücadele kapsamında alınan karar ile birlikte, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak su bedellerinde KDV’yi yüzde 8’den yüzde 1’e indirdiklerini açıkladı. Mert, “14 Şubat 2022 Pazartesi’nden itibaren mesken, işyeri, sanayi, inşaat başta olmak üzere bütün abone türlerinde yeni fiyat uygulamasına geçtik” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.