MALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.GÜNDEMMALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.ÖRNEK REKLAM · 970×90
DOLAR48,08
EURO56,09
BITCOIN3.817.744
33° MALATYA
reklam reklam
Gündem

17 Ağustos Depremi’nin Acısı Hâlâ Yüreklerde.

16 Ağustos 2026 180 okunma
17 Ağustos Depremi’nin Acısı Hâlâ Yüreklerde.
17 Ağustos Depremi’nin Acısı Hâlâ Yüreklerde.

17 Ağustos 1999’da meydana gelen ve merkez üssü Gölcük olan Marmara Depremi’nin üzerinden yıllar geçmesine rağmen, yaşanan büyük felaketin acısı hâlâ hafızalarımızdaki tazeliğini koruyor.

Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, çok sayıda insanımızın yaralandığı ve büyük bir yıkıma neden olan 17 Ağustos Depremi, Türkiye’nin deprem gerçeğiyle yüzleştiği en acı dönüm noktalarından biri oldu.

Aradan geçen yılların ardından 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük deprem felaketi ise bizlere aynı gerçeği bir kez daha hatırlattı: Deprem değil, gerekli önlemlerin alınmaması can kayıplarını büyütüyor.

Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın aziz hatırasına sahip çıkmanın yolu, geçmişte yaşanan acılardan ders çıkarmaktan ve şehirlerimizi depremlere karşı daha güvenli, dirençli ve hazırlıklı hale getirmekten geçiyor.

17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi’nde ve ülkemizin yaşadığı tüm büyük depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet, saygı ve dualarla anıyoruz.

Rabbim ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı her türlü afetten korusun.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Gündem kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ASAYIŞMalatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ÖRNEK REKLAM · 970×90

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.