ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Hekimhan Doğalgaza kavuşuyor!

Hekimha'nın en büyük problemi olan Doğalgaz için büyük bir adım atıldı. 

28 Şubat 2022 11:38
Hekimhan Doğalgaza kavuşuyor!

İlçe merkezinde çalışanların günübirlik gidip geldiği ve doğalgaz sorununun çözülmesi halinde yaklaşık 500 hanenin ilçe merkezine yerleşeceği tahmin ediliyor.

Hekimhan’ın 13 kilometre yakınından geçen  doğalgaz hattından ilçeye aktarılacak doğalgaz için ilk eteapta 2 tır çelik boru getirildi.

Burda konuşan Hekimhan Belediye Başkanı Turan KARADAĞ: Ben ve başkan yardımcım covid  hastalığını geçirdik geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz.

Hekimhana söz verdiğimiz 34 projenin 30 tanesini 2 sene içinde hayata geçirdik.

Hekimhanın olmazsa olmazı ve burdaki göçü önleyecek doğalgazdı, bizde malatya, ankara demeden her yerle temas halinde doğalgazı getirmek için çabaladık. 2 yıl önce 2022 kasım ayında doğalgaz hekimhan'da kullanılcak demiştik ve söz verdiğimiz gibi doğalgaz boruları tırlarla ilçemize geldi. Depolarımıza boşaltıp en kısa zamanda'da çalışmalara başlanacaktır. Bizim işimiz hizmettir, Hekimhan bize inansın belediyemiz tıkır tıkır çalışmaya devam edecektir. Doğalgaz hekimhanımıza hayırlı uğurlu olsun.

 Bu arada Yeni yapılacak külütr merkezimizin'de temeli atıldı.4 ay sonra oda bitmiş olacaktır.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.