ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Vali Baruş, Marketlerde Denetlemelerde Bulundu

Vali Baruş, Zincir Ve Yerel Marketlerde Denetlemelerde Bulundu 

09 Mart 2022 22:22
Vali Baruş,  Marketlerde Denetlemelerde Bulundu

MALATYA Valisi Aydın Baruş,  Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ ile marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik stokçuluk, fahiş fiyat ve etiket denetimi yaptı.
İl genelindeki marketlerde fiyat, etiket ve stokçuluk yapılıp yapılmadığı konusunda marketleri gezen Vali Baruş, marketlerdeki rafları dolaşarak temel gıda ürünlerinin etiketlerini tek tek inceledi. Reyon ile kasa fiyatları kontrol edildi, güncel fiyatlar ekipler tarafından kayıt altına alındı.
Ticaret İl Müdürlüğü ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince marketlere yönelik fiyat ve stok denetimlerinin devam edeceğini belirten Vali Baruş, “Stokçuluğa fırsat vermeyeceğiz” dedi. 
Denetimlerde, stokçuluk, KDV indirimi, etiket-fiyat, son kullanma tarihi ve depo kontrollerinin sürdürüleceğine dikkat çekilerek, olumsuz durumlarda cezai müeyyide uygulanacağı belirtildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.