ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yeşilyurt Belediyespor Penaltılarla Yıkıldı

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda son dakika penaltısı ile 68 Aksaray Belediyespor’a 3-2 yenilerek Ziraat Türkiye kupasında elendi. 

21 Ekim 2020 16:40
Yeşilyurt Belediyespor Penaltılarla Yıkıldı

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda son dakika penaltısı ile  68 Aksaray Belediyespor’a  3-2 yenilerek Ziraat Türkiye kupasında elendi.

Aksaray’ın Dağılgan stadında oynanan maçta 46. dakikada Cihad Ateş’in golüyle 1-0 öne geçen Yeşilyurt Belediyespor 90+5’te yediği gole maç uzatmaya gitti.

Maçın uzatma dakikalarında penaltı golü ile öne geçen Aksaray ekibi, Yeşilyurt Belediyespor 108. dakikada Halil Çelik ile beraberliği sağladı. Uzatma dakikalarının son saniyesinde penaltı kazanan Aksaray Ekibi maçtan 3-2 galip ayrıldı ve Ziraat Türkiye kupasında bir üst tura çıktı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.