ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Büyükşehir Belediyesi Mıhlıdut Caddesindeki Çalışmalarını Sürdürüyor

Mıhlıdut Caddesi İkinci Etap Çalışmaları Başladı 

03 Nisan 2022 10:27
Büyükşehir Belediyesi Mıhlıdut Caddesindeki Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya trafiğini rahatlatmak ve Malatya’da ulaşım sorununu çözüme kavuşturmak için bulvar, cadde ve kavşak düzenleme çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Son dönemde yapılan bulvar, cadde ve yeni kavşaklarla Malatya trafiğini belli bir oranda rahatlatan Büyükşehir Belediyesi, 35 metre genişliğindeki Mıhlıdut Caddesi ikinci etap çalışmalarına başlayarak, Mıhlıdut Caddesi ile Altınkayısı Bulvarlarını birbirine bağlayarak bu bölgede de trafiğin rahatlamasını sağlıyor.

Mıhlıdut Caddesi ikinci etap çalışmalarına Geçtiğimiz hafta başında başladıklarını ifade eden Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “ Mıhlıdut Caddesi ikinci etap çalışmalarımız kapsamında yıkımını yapmadığımız üç hane kalmıştı. Hane sahiplerinin evlerini 28 Mart 2022 Pazartesi günü itibariyle boşaltmalarıyla birlikte ekiplerimiz yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarını yaparak yol çalışmalarına başladı. Yapacağımız yoğun çalışmalarla birlikte Mıhlıdut Caddemizi Altınkayısı Bulvarına bağlayacak yolumuzu tamamlamış olacağız. Mıhlıdut aksımızı 35 Metrelik yolumuz üzerinden Bostanbaşı bölgesine bağlayacağız. Dolayısıyla Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın hedefleri doğrultusunda Malatya kent içi trafiğini rahatlatacak yolları ve bulvarları açmaya devam ediyoruz. Malatya halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.