ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Belediye Meclisinde Başkan Gürkan İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi başkanı Ravzanur Güde, Yürütme Kurulu Üyeleri ve Genel Kurul Üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın konuğu oldular. 

24 Nisan 2022 13:10
Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Belediye Meclisinde Başkan Gürkan İle Bir Araya Geldi

Çocuk Meclisi Başkanı Ravzanur Güde Çocuklar için böyle anlamlı bir günde başkan Gürkan’ın kendilerini meclis salonunda ağırlamalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Çocukları ile meclis salonunda bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan çocukların bayramını kutlayarak bir süre sohbet etti. Çocuklara hitaben konuşan başkan Gürkan “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu genç ve yeni cumhuriyet olan Türkiye Cumhuriyetine sımsıkı sarılacaksınız. Vatanınıza ve bayrağınıza sahip olacaksınız. Sahip çıkabilmeniz için de çok çalışacaksınız, çok iyi eğitim alacaksınız. 21. Yüzyıl teknolojisini çok iyi bileceksiniz ve kendinizi çok iyi yetiştireceksiniz. Siz iyi bir şekilde yetişeceksiniz ki bizlerin gözü arkada kalmasın” dedi.

Gürkan; “Başta ailelilerinizin ve öğretmenlerinizin sizi çok iyi yetiştireceklerine inanıyorum. Sizlerin de mazisine layık ve istikbalde de daha güçlü bir Türkiye’de yaşamanız için çok çalışmanız, çok araştırmanız gerekiyor. Bu duygularla hepinizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Program sonunda bazı çocuklar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a çeşitli sorular sorarak belediyecilik hizmetleri konusunda bilgi aldılar.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.