Keskin, “Vatandaşımız Ulusal Marketlere Akın Ederek Stokçuların Ekmeğine Yağ Sürmesin”
Gündem, 09 Mart 2022 03:15Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “İsraftan kaçınmak zorundayız. Özelikle vatandaşımız ulusal marketlere hücum etmesin. Evimize 5 litre lazımsa ihtiyacımız olan 5 litre yağı alalım. Eğer 20 litre yağ alırsak stokçuların ve kara borsacıların iştahını kabartırız, onların ekmeğine yağ süreriz.” dedi.

Esnaf ve Sanatkar Odalarının 2022 yılı olağan genel kurul süreci Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın gerçekleştirilen genel kurulu ile tamamlandı.
Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 2022 yılı olağan genel kurulu Arapgir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurula Arapgir Belediye Başkan Vekili Basri Yılmaz, Arapgir Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Bulut, Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İlker Özan, Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Necip Urla ve oda üyeleri katıldılar.
Genel kurulda mevcut başkan Şenol Sekizsu tek liste ile yeniden aday olarak başkan seçildi.
“Sıkıntı içindeyiz, sıkıntılar var, ama devletimize de sahip çıkmak zorundayız”
Genel kurulda konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf ve Sanatkar camiamız başta olmak üzere ülkemiz büyük bir sıkıntı içerisinde. Ama bu ülke bizim, bu devlet bizim, bu bayrak bizim, bu ezan bizim, bu topraklar bizim, siyaset gözetmeden, siyaset üstü olarak esnaf ve sanatkar camiası olarak bu zorluklara göğüs gereceğiz. Muhalefetiyle, iktidarıyla, partisiyle herkesin bu devlete sahip çıkması lazım. Zor bir dönemden geçiyoruz, ülkemizin etrafı ateş çemberi. Çevremizdeki coğrafyalarda savaşlar var. Ülkemizin ithalatta bazı alanlarda dışa bağımlı olması nedeniyle bazı sektörlerde önemli sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıları atlatmak için hepimiz üzerimize düşeni yapmak zorundayız.” dedi.
“İhtiyaç fazlası alışveriş stokçuların ve karaborsacıların ekmeğine yağ sürer”
Keskin şöyle devam etti, “İsraftan kaçınmak zorundayız. Özellikle vatandaşımız ulusal marketlere hücum etmesin. Evimize 5 litre lazımsa ihtiyacımız olan 5 litre yağı alalım. Eğer 20 litre yağ alırsak stokçuların ve kara borsacıların iştahını kabartırız, onların ekmeğine yağ süreriz. Vicdanlarını cüzdanlarına koyanlar, Allah’tan korkmadan depolarda bir ile yetecek yağ var, şeker var, tuz var. Her tarafta bu stokçular var. Malatya’da da var bu stokçulardan. Başta Sayın valimiz olmak üzere tüm ilgili kurumları göreve davet ediyorum. Vatandaşımız ulusal marketlere akın ederek bu stokçulara ve karaborsacılara fırsat vermesin. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu sıkıntıları atlatacağımıza inanıyorum.”
“Haksızlık yapanın her zaman karşısındayım”
Keskin, “Ben tüm esnaf ve sanatkârıma söz veriyorum; elimden geldiği kadar, dilim döndüğü kadar haksızlık yapan kim olursa olsun, gece-gündüz onların karşısında durdum, bundan sonrada durmaya devam edeceğim. Esnaf ve sanatkarın hakkını savunmak bizim boynumuzun borcu. Stokçulara ve kara borsacılara karşıyım. Türkiye’de hiçbir zaman kıtlık olmayacak. Vatandaşımız ulusal marketlere akın ederek stokçuların ve kara borsacıların ekmeğine yağ sürmesin. Alışverişler de ihtiyacımız olanı kadar alalım. İhtiyacımız olmayanı raftan indirmeyelim.” diye konuştu.
Bu arada, Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Şenol Sekizsu başkanlığındaki Yönetim Kurulu Yüksel Yavuz, Hüseyin Sonad, Aydın Üstündağ, Recep Akbıyık, Kamuran Çataltaş ve Ahmet Koç isimlerinden oluşurken, Denetim Kuruluna ise Kenan Yüksel, Şemsi Gençay ve Mehmet Konbul seçildiler.
Gündem, 09 Mart 2022 03:15
Yorumlar (0)

MALATYA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ VATANDAŞLARI UYARDI

Ekomaxi, 17-19 Haziran’da Big 5 Construct Egypt Fuarı’nda

Misli’den Galatasaray’a Misliyle Destek

Vali Yavuz Yeşiltepe Eski Camii’nin Açılış Programına Katıldı

2025 LGS Sınavı Öncesi İlimizdeki Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Babalar Günü nedeniyle mesaj yayınladı

MAGİNDER JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.

İl Başkanı Bakan: “Bir zamanlar İHA bekliyorduk, şimdi KAAN ihraç ediyoruz”

Malatya'da Kuyuya Düşen Yavru Köpek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Vali Seddar Yavuz’dan 15 Haziran Babalar Günü Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un LGS “Liselere Geçiş Sınavı” Mesajı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER:

Türkmenistan Onkoloji Hastanesi’nin Isıtma Konforu da Mimsan Güvencesiyle Sağlanıyor

SPIRITUA 26 HAZİRAN’DA BAKIRKÖY LEYLA GENCER OPERA VE SANAT MERKEZİ’NDE!

Meşher’den her yaşa uygun etkinlikler

Babalar Günü’ne özel Bir Adım Sağlık’tan anlamlı kampanya

TEKA Klimalar ilk kez Türkiye’de

Başkan Sadıkoğlu: “Çiftçimizin ödemeye, esnafımızın vadeye mecali kalmadı

PÜTÜRGE’DE SİLAHLI KAVGA'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ŞİŞMAN KÜTÜPHANELER VE YAYIMLAR DAİRE BAŞKANI OLDU

BATTALGAZİ’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

GELECEĞİN MUCİTLERİ BU FUARDA BULUŞTU!

Merkez Hakem Kurulu, 2025-2026 futbol sezonu hakem, yardımcı hakem ve gözlemciler listesi

Pütürge ilçesi Köylü Mahallesi'nde Silahlı Saldırı

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkanı Sami Er;

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ÜST DÜZEY ATAMALAR

Kur’ân-ı Kerim’in Türkçe Meâl-i Âlisi Üzerine

Enerjisa Enerji ‘Kurumsal Enerji Buluşmaları’nın beşincisini İzmir’de gerçekleştirdi

BATTALGAZİ’DE YEŞİL DÖNÜŞÜM: ALACAKAPI MAHALLESİ’NE YENİ PARK

Yeşilyurt İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesin'de Trafik Kazası

Yeşilyurt Belediyesinin ‘Ücretsiz’ Spor Akademisi Kayıtları 10 Haziran’da Başlıyor!

İlimizde Kamu Düzeni ve Güvenliğine Yönelik Yapılan Uygulama Sonuçları

İş İnsanı Mustafa Kılınç'da Kurban Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Geçit, “Bayramlar; Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Duygularının Pekiştiği Özel Günlerdir”

BAŞKAN TAŞKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI:

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK’IN BAYRAM MESAJI

MESOB Başkanı Keskin'den Kurban Bayramı Mesajı: "Malatya Birlik Ruhuna Kavuşacak"

Anahtar Partisi il Başkanı Erdoğan Zelyurt Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Çakıllı Pınar Mahallesi Muhtar Berkay Pektaş Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı
