ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fidan Dikti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gürkan Günün Anısına Fidan Dikti 

26 Ekim 2020 13:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan Fidan Dikti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gürkan Günün Anısına Fidan Dikti

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Yeni İtfaiye Binası açılışı dolayısıyla günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte itfaiye bahçesine hatıra fidanı dikti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımların toplu açılışını gerçekleştirmek üzere İtfaiye Daire Başkanlığı’ndaki programa katılan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirilen toplu açılış programı sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte İtfaiye Binası bahçesinde hazırlanan alana günün anısına ‘Mavi Ladin’ fidanı dikildi. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Yeni İtfaiye Binası’nı gezerek, alanda bulunan itfaiye erleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 438 milyon lirayı geçen yatırımların toplu açılışının yapıldığı programda, Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’nın yeşil dokusunun artırılması, vatandaşların rahat nefes alacakları yeni alanların parkların oluşturulduğu birçok projede bulunuyor. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başkan Gürkan daha sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Makam’ a geçerek akşam yemeğine katıldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.