ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Akçadağ Belediyesi Sebze Fidelerini Çiftçilerle Buluşturdu

Sebze Fideleri Çiftçilerle Buluştu 

22 Mayıs 2022 11:39
Akçadağ Belediyesi Sebze Fidelerini Çiftçilerle Buluşturdu

Akçadağ Belediyesi ilçe genelinde Yerli üretimi artırmak ve İlçe ekonomisini canlandırmak amacıyla kırsal kalkınma hamlesi kapsamında yerli üreticilere sebze fidesi desteği sağladı. 

Bu kapsamda gerekli hazırlıklar tamamlanarak büyüklüklerine göre 77 mahallede toplam 100 bin domates, salatalık, biber ve patlıcan fidesi çiftçilerle buluştu.

Belediye Başkanı Ali Kazgan'ın da katıldığı fide dağıtımında Sayın Kazgan; “ilçemizde tarımı geliştirmek ve üreticilerimize destek olmak amacı ile Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizin ürettiği sebze fidellerini teslim alarak çiftçilerimize dağıtımına başladık. Bundan sonraki süreçte de inşallah üreticilerimize desteklerimiz devam edecektir.” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.