MALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.GÜNDEMMALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.ÖRNEK REKLAM · 970×90
DOLAR48,08
EURO56,09
BITCOIN3.817.744
33° MALATYA
reklam reklam
Gündem

LÖSEV Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) hiçbir zaman elden para almadığını, hesap ve banka üzeri bağış kabul ettiklerini bu anlamda kendilerine böyle gelen kişilere karşı duyarlı olunması gerektiğini ifade ederek vatandaşlara uyarılarda bulundular.

21 Haziran 2022 2,5B okunma
LÖSEV Dolandırıcılara Karşı Uyardı
LÖSEV Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde (MGC) açıklamada bulunan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Malatya Bölge Sorumlusu Gizem Soylu, Türkiye’nin 8 ilinde ofislerinin olduğunu kaydetti.
Soylu, ofislerinin olmadığı illerle bağlantılı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Çalışmalarımız kapsamında Malatya’ya sık sık ziyaretler düzenliyoruz” dedi.
Malatya Bölge Sorumlusu olarak çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Soylu, “Sık sık Malatya ziyaretimizde hem hastalarımıza ulaşma hem de yardımlarımızı dağıtma konusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu kapsamda Malatya’ya geldik, hastalarımıza et dağıtacağız” diye konuştu.
Soylu, vakfın ayni, nakdi ve sosyal hizmetlerinin olduğunu kaydederek, bu hizmetleri hiçbir karşılık talep etmeden yaptıklarını ifade etti.  LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Bahar Ardıç ise Lösemili Çocuklar Vakfı’nın güvenilir ve şeffaf bir kurum olduğunu kaydetti.  Ardıç, vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyararak, “LÖSEV asla kapı kapı dolaşarak evlerden bağış toplamaz. LÖSEV, sadece internet sitesi ya da bankalar üzerinde bağış kabul ediyor” dedi.
 LÖSEV’li yetkilileri MGC yönetiminden Bektaş Karaduman İle Remzi Hayta karşıladı ve ziyaretleri için teşekkürlerini ilettiler.

 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Gündem kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ASAYIŞMalatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ÖRNEK REKLAM · 970×90

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.