ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

LÖSEV Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) hiçbir zaman elden para almadığını, hesap ve banka üzeri bağış kabul ettiklerini bu anlamda kendilerine böyle gelen kişilere karşı duyarlı olunması gerektiğini ifade ederek vatandaşlara uyarılarda bulundular. 

21 Haziran 2022 15:55
LÖSEV Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde (MGC) açıklamada bulunan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Malatya Bölge Sorumlusu Gizem Soylu, Türkiye’nin 8 ilinde ofislerinin olduğunu kaydetti.
Soylu, ofislerinin olmadığı illerle bağlantılı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Çalışmalarımız kapsamında Malatya’ya sık sık ziyaretler düzenliyoruz” dedi.
Malatya Bölge Sorumlusu olarak çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Soylu, “Sık sık Malatya ziyaretimizde hem hastalarımıza ulaşma hem de yardımlarımızı dağıtma konusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu kapsamda Malatya’ya geldik, hastalarımıza et dağıtacağız” diye konuştu.
Soylu, vakfın ayni, nakdi ve sosyal hizmetlerinin olduğunu kaydederek, bu hizmetleri hiçbir karşılık talep etmeden yaptıklarını ifade etti.  LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Bahar Ardıç ise Lösemili Çocuklar Vakfı’nın güvenilir ve şeffaf bir kurum olduğunu kaydetti.  Ardıç, vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyararak, “LÖSEV asla kapı kapı dolaşarak evlerden bağış toplamaz. LÖSEV, sadece internet sitesi ya da bankalar üzerinde bağış kabul ediyor” dedi.
 LÖSEV’li yetkilileri MGC yönetiminden Bektaş Karaduman İle Remzi Hayta karşıladı ve ziyaretleri için teşekkürlerini ilettiler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.