ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

3 kilo 162 gram Kubar Esrar Maddesi Ele Geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan iki ayrı çalışmada toplam 3 kilo 162 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. 

29 Ağustos 2022 20:32
3 kilo 162 gram Kubar Esrar Maddesi Ele Geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  görevlilerince yapılan iki ayrı çalışmada toplam 3 kilo 162 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Ekipler ilk olarak Kale uygulama noktasında durdurduğu bir otomobilde yaptığı aramada salça bidonu içerisinde gizlenmiş 512 gram Kubar Esrar maddesi ele geçirdi. Konu ile alakalı olarak araçta bulunan O. Ö. isimli şahsa TCK 191 maddesinden işlem yapıldı.

Çiftlik uygulama noktasında durdurulan bir otomobilde yapılan aramada ise aracın arka tampon içkısmına zulalanmış sekilde 4 paket halinde toplam 2 kilo 650 gram Kubar Esrar maddesi ele geçirildi. Konu ile alakalı olarak araç sürücüsü D. K. isimli şahıs gözaltına alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.