MALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.GÜNDEMMALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.ÖRNEK REKLAM · 970×90
DOLAR48,08
EURO56,09
BITCOIN3.817.744
33° MALATYA
reklam reklam
Spor

Jandarma İle Basın Arasında Dostluk Maçı

Malatya’da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasında basın mensuplarını ile karşıya gelen jandarma gol oldu yağdı.

20 Eylül 2022 3,0B okunma
Jandarma İle Basın Arasında Dostluk Maçı
Jandarma İle Basın Arasında Dostluk Maçı

 Başlama vuruşunu İl Jandarma Komutanı ile İl Emniyet Müdürü’nün yaptığı maç jandarma takımının 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.  
  Malatya’da 19 Eylül Gaziler Haftası dolayısıyla futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva kapsamında Yeşiltepe Spor Kompleksi Ampute Futbol Sahası'nda jandarma ile basın mensupları arasında oynanan ilk maçı jandarma takımı 5-1 gibi farklı bir skorla kazanırken, maçın başla vuruşunu İl Jandarma Komutanı Ercan Altın ile İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren yaptı.
  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı İsmail Ayvalı’ında takip ettiği renkli görüntülere sahne olan müsabaka sonrası oyunculara tatlı ikramı yapılırken, turnuvanın haftaya basın mensupları  İl Emniyet Müdürlüğü takımları arasında oynanacak karşılaşma ile devam edeceği öğrenildi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Spor kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ASAYIŞMalatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.ÖRNEK REKLAM · 970×90

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.