ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız'da Yapılan Zamlara Tepki...

Yıldız Kış gelmeden gelen elektrik ve doğal gaz zamlarına ilişkin; ‘’2018’den bu yana elektriğe %122 zam yapan hükûmetin; emekli, asgari ücretli, memur maaşlarına yaptığı zamlarsa bandında kaldı. 

11 Kasım 2022 00:18
İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız'da Yapılan Zamlara Tepki...

Yıldız Yazıktır, günahtır. Gittiğimiz her yerde elektrik faturasını ödeyemediği için tarlasını sulayamayan çiftçiyi, üretim yapamayan sanayiciyi, zor durumda kalan esnafı dinliyoruz. Ama iktidar oralı bile olmuyor. Milletimizi zam yağmuruna tutmaya devam ediyor. Bir lütuf gibi sunduğu maaş zamlarını yıl içerisinde fazlasıyla geri almaktan.

Türkiye paylaştıkça eşitlenecek, eşitlendikçe büyüyecek!’ diyoruz.’’

Her bir vatandaşımızın hakkını ve hukukunu iktidara karşı savunmaya çalıştığımızı vurgulayarak milletimizin ağır sorunlar yaşadığını, bu sorunlara son olması için elimizde ne gelirse yardımcı olacağız.

Kimse merak etmesin. İktidarın dümenlerine rağmen, her geçen gün milletimizin desteğiyle büyüyoruz. Vizyonumuzla, projelerimizle, çözümlerimizle iktidara yürüyoruz.”

Yıldız Adaleti, vicdanı, liyakati, ortak aklı devlet geleneğine yakışanı gösteren, milletten yana olanı tarif eden; devletle milleti yeniden buluşturan bir sistem tasarımı, bir ilkesel çerçevedir.

Yıldız Hukuksuzluğa, keyfiliğe, liyakatsizliğe, adaletsizliğe dur deyip milletimizin ve Yeşilyurt Ilçesinin  huzur ve refahı, gençlerimizin geleceği için elimizde ne gelirse yapacağımıza söz veriyoruz.

Demokratik hukuk devleti idealimizin özünü oluşturan; özgür birey, güçlü sivil toplum kuruluşları, güçlü devlet ve bunlarla birlikte güçlü millî ekonomi hedeflerimizin inşasını sağlayacak temel yapıtaşlarımızı muhakkak ki olacak. İfadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.