ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Güder’den İlkokul Öğrencilerine Anlamlı Hediye

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 22-28 Kasım tarihleri arasında kutlanan Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle gerçekleştirdiği okul ziyaretinde, Orduzu’daki ilkokul öğrencileri ile bir araya gelerek onlara diş bakım seti hediye etti. 

27 Kasım 2022 18:39
Başkan Güder’den İlkokul Öğrencilerine Anlamlı Hediye

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, her yıl Dünya’da 22-28 Kasım arasında kutlanan Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle ilk olarak İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Alaaddin Polat’ı makamında ziyaret etti. Dekan Polat ile bir süre sohbet eden Başkan Güder, ardından Orduzu İlkokulu’nda okuyan ilkokul öğrencilerle bir araya geldi. Başkan amcalarını karşılarında gören ilkokul öğrencileri büyük mutluluk yaşadı. Öğrencilere diş sağlığının önemini anlatan Başkan Güder, her yıl bu bilincin artarak devam ettiğini ifade ettiğini belirterek, öğrencilere diş bakım seti hediye etti.

Battalgazi Belediyesi olarak sağlıklı dişlere sahip nesiller yetiştirilmesini amaçladıklarının altını çizen Başkan Güder, “Bir önemli günde daha öğrencilerimizle bir aradayız. İçinde bulunduğumuz hafta çok önemli bir hafta. 22-28 Kasım tarihleri arasında Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlanıyor. Çocuklar size yaşadığım bir şeyi anlatmak istiyorum. Yakın zamanda bende bir diş problemi yaşadım. Sağlık için dişin ne kadar önemli olduğunu tecrübe ederek anladım. Yaş ilerledikçe bu tür sıkıntılar ile karşı karşıya kalıyoruz. O yüzden dişin önemine küçük yaşta anlatmak lazım. Çocuklarımıza diş fırçalama alışkanlığını küçük yaşta kazandırmak gerekiyor. Belirli bir yaşa geldikten sonra bu alışkanlığı edinmek çok zor. Battalgazi Belediyesi olarak ağız bakımı, sağlığı ile ilgili bir farkındalık oluşturmak ve onlarda bir alışkanlık oluşturmak adına çok farklı çalışmalar yapıyoruz. Bugünde Orduzu’daki öğrencilerimizle bir araya geldik ve onlara diş bakım seti, kırtasiye ve kışlık kıyafet hediye ettik. Okullarımızın eksiklikleri de yerinde görmüş oluyoruz” dedi.

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Alaaddin Polat ve Orduzu İlkokulu Müdürü Sabri Dağ, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.