ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

YETİMLER KERVANI derneğinden kurban bayramı mesajı

Malatya'nın ve Hayırseverlerin güvenini kazanmış YETİMLER KERVANI derneğinden kurban bayramında depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere hayırsever vatandaşlarımızın yardımını bekliyor. 

05 Haziran 2023 12:26
YETİMLER KERVANI derneğinden kurban bayramı mesajı

Malatya'nın ve Hayırseverlerin güvenini kazanmış YETİMLER KERVANI derneğinden kurban bayramında depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere vatandaşlarımızın yardımını bekliyor.

Malatya'nın ve hayırsverlerin  güvenini kazanmış YETİMLER KERVANI hayır severlerden kurban bayramı öncesi kurban bağışı konusunda duyarlılık göstermelerini bağışda bulunmaları halinde bayramın İlk günün de taze olarak ihtiyaç sahiblerine dağıtımda bulunacaklarını  ekabinde kavurma olarak ihtiyaç sahiblerine ulaştıracaklarını belirtildi.Depremzedelere bir nebzede katkıda bulunmak ve onların yanlarında olmak adına yardımlarınızı bekliyor.

YETİMLER KERVANI Başkanı İhsan Çolak Malatya olarak çok zor dönemlerden geçiyoruz her zamanki gibi değilde bu Bayram daha çok yardımlaşmaya ve dayanışmaya ihtiyacımız var.Bu konuda ben ve Yetimler Kervanı Ailesi olarak daha çok duyarlılık bekliyoruz.

ALLAH böyle afetleri bir daha göstermesin ve tüm İslam aleminin kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim diyerek sözlerini tamamladı.

 

Haber: H Serap KARLIDAĞ 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.