ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Her yıl Kurban Bayramı öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak tedbirler kapsamında düzenlenen istişare toplantılarından, 2023 yılı Kurban Bayramı İstişare Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

06 Haziran 2023 23:04
KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ  İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ 

İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

 

Her yıl Kurban Bayramı öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak tedbirler kapsamında düzenlenen istişare toplantılarından, 2023 yılı Kurban Bayramı İstişare Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Vatandaşların huzur içerisinde bayramı idrak etmeleri için Kurban Bayramı öncesi ve Kurban Bayramı süresince önceden alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerinin ilgili birim temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi. 

Yapılan toplantıda konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hanifi Acar, 2023 yılı Kurban Bayramı’nın şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunarak, 2023 yılı kurban hizmetleri için yapılması gereken görevler ve işlemlerden dolayı bir araya geldiklerini söyledi. Acar, “Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi, MASKİ, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Zabıta Daire Başkanlığı, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı, Esenlik ve diğer birimlerimizle birlikte ortak bir toplantı yaparak, hazırlıklarımızı başlattık. İnşallah değerli hemşerilerimizin huzur içerisinde bir bayram geçirebilmeleri ve kurbanlarını hijyenik ve temiz bir ortamda kesebilmeleri için ilgili birimlerle organizeli bir şekilde üzerimize düşen görevleri paylaştık. Malatya’mızda huzurlu bir bayram yaşayacağız. Şimdiden herkesin bayramını tebrik ediyor, kurbanlarının kabul olmasını diliyorum” dedi. 

Acar’ın konuşmasının ardından, toplantıya katılan ilgili birim temsilcileri tarafından bayram öncesi alınacak tedbirler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.