ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Yazıhan OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Vali Şahin Başkanlığında Gerçekleştirildi.

 

13 Temmuz 2023 17:31
Yazıhan OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Vali Şahin Başkanlığında Gerçekleştirildi.

 

Malatya Yazıhan Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Malatya Valimiz Hulusi ŞAHİN Başkanlığında 12.07.2023 Çarşamba günü saat 16.00’ da Yazıhan Kaymakamlığı Şehit P. Onb. Eyüp HACIOĞLU toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda TDİOSB Müdürlüğünce 02.11.2022 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Altyapı ve Elektrik Dağıtım Şebekesi işine ait teknik bilgilendirme yapıldıktan sonra Altyapı ve Elektrik Dağıtım Şebekesi işinin yıl sonuna kadar bitirilecek olmasından dolayı 1. Etapta yer alan toplam 58 adet besi işletme parselinin yatırımcıya tahsis edilmesi ile ilgili yapılmış veya yapılacak başvuruların değerlendirilerek Yönetim Kurulunca uygun bulunanların tahsislerinin yapılmasına karar verildi.

Müteşebbis Kurulunun 19.12.2022 tarih ve 04 sayılı kararı gereğince tahsisi yapılacak işletme parsellerine ait alt yapı inşaatı, genel idari giderler ve yatırım ile ilgili cari giderler dahil tahsisi yapılacak bedelin 125,00 tl/m2 olarak belirlenmesine karar verilmişti.

Bu toplantıda söz konusu bedelin 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacağı, 1 Ocak 2024 itibariyle ise tahsisler için müteşebbis kurul heyetinin belirleyeceği miktarda fiyatın arttırılacağı, söz konusu karar gereğince aşağıda belirtilen besi işletme parsellerine belirtilen miktarda katılım bedeli alınmak şartı ile ve belirtilen ücretin yarısı tahsis sözleşmesinde, kalan diğer yarısı altı ay içerisinde ödenmek üzere tahsis işlemlerinin gerçekleştirileceği karara bağlandı.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.