ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Sadıkoğlu: Bu Vatanın Evlatları Yüreğiyle Destan Yazmıştır.

 

14 Temmuz 2023 19:31
Başkan Sadıkoğlu: Bu Vatanın Evlatları Yüreğiyle Destan Yazmıştır.

 

 

Başkan Sadıkoğlu: Bu vatanın evlatları yüreğiyle destan yazmıştır

 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Sadıkoğlu mesajında, “Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasiye karşı hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. O gece gösterdi ki milletimizin esaret altına alınması söz konusu değildir. Aziz milletimiz şanlı tarihi boyunca, vatan ve bayrak uğruna şehit düşmüş, gazi olmuş, büyük bedeller ödemiştir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde de darbecilere karşı Malatya’mızda ve tüm Türkiye’de vatan evlatları gözünü dahi kırpmadan sadece yüreğiyle, cesaretiyle tanklara karşı durmuş, yeni bir destan yazmıştır. 15 Temmuz gibi ağır bir badireyi bertaraf eden, son yıllarda pandemi ve deprem gibi türlü imtihandan geçen aziz milletimiz bugünün zorluklarını da el birliğiyle atlatacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yedinci yılında, vatanımızın bütünlüğü ve aziz milletimizin geleceği için gözünü kırpmadan şehadete yürümüş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Şehit ve gazilerimizin ailelerine saygılarımı iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.