ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI.

 

14 Temmuz 2023 19:29
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

TEMMUZ AYI II. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında 14 Temmuz 2023 Cuma günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasına yer alan Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından Şire Pazarı ve Buğday Pazarı Bağımsız bölüm dükkânlarının tapu devri hakkındaki sunulan teklifi, oylanarak kabul edildi. Gündem maddeleri arasında yer alan bazı imar maddeleri de oylanarak kabul edilirken bazı gündem maddeleri ise bir sonraki birleşimde görüşülmek üzere ertelendi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısının III. Birleşiminin ise 18 Temmuz 2023 Salı günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.