ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Öndeş "Sorunlar Onları Yaratanlarla Çözülmez"

Yeni Malatyaspor kongresi için aday olacağını açıkladığı gün itibariyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan randevu almaya çalışan Yapımcı – İş insanı Oktay Öndeş, randevu isteğine geri dönüş yapılmamasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. 

25 Temmuz 2023 21:05
Öndeş "Sorunlar Onları Yaratanlarla Çözülmez"

Yapımcı İş İnsanı Oktay Öndeş, 15 Haziran tarihinde basına yaptığı açıklamada “İstanbul’da iş adamları olarak depremde sıkıntılar yaşayan Malatyamıza ve Yeni Malatyaspor’umuza sahip çıkmamız gerekiyor. Elimizi taşın altına sokarak Yeni Malatyaspor yönetimine aday oluyoruz. İlk etapta sıcak bir parayı kulübün kasasına koyacağız” demişti.

Öndeş, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“Kurban Bayramı öncesinde ve sonrasında birçok defa Özel Kalemi arayarak Yeni Malatyasporumuzun onursal Başkanı, Malatya sevdalısı Sayın Başkanımızla istişarede bulunarak aday olmak istediğimizi iletmek için bir araya gelmek isteyişimiz maalesef olumlu karşılanmadı bizlere hayırlısı olsun demekten başka bir şey düşmüyor.

Kongre sürecini yakından takip eden ve Yeni Malatyasporu hak ettiği yere getirmek için projeler ve kaynaklarla Malatya’ya Yeni Malatyaspor’a hayat vermek için çıkmayı düşündüğümüz yolda kulüp bir tiyatro sahnesine döndürülmüş ve oynanan oyunlar ile Kulüp içerisinde bulunduğu bataklığa sürükleyenlere kulübün anahtarı teslim edilmiştir.

Daha ilk dakika itibariyle yönetimde ismi olanların dahi bizlere sorulmadan yönetime yazılmışız cümlesi içine düşülen garabetin açık ve net özetidir.

Sorunlar onları yaratan kişilerle çözülemez inancıyla çıktığımız yolda bizlere ne zaman, ne şekilde ihtiyaç duyulursa Yeni Malatysapor’u ayağa kaldırmak için görevden kaçmayacağımızı Yeni Malatyaspor sevdalılarına duyuruyoruz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.