ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Başkan Sadıkoğlu: Depremin yaralarını birlik beraberlik içinde saracağız

 

31 Temmuz 2023 22:36
Başkan Sadıkoğlu: Depremin yaralarını birlik beraberlik içinde saracağız

Osmaniye Ticaret Borsası (OTB) Başkanı Sait Çenet, beraberinde OTB Meclis Başkanı Nuh Türk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamza Bağrıaçık ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sayın Sait Çenet’e ve beraberindekilere Odamıza ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Sait başkanımız ve Osmaniye borsamız başarılı çalışmalara imza atıyor. Özellikle 6 Şubat’ta yaşadığımız depremlerden Osmaniye de etkilendi. Bizler Malatya’da hangi sorunlarla mücadele ediyorsak, Osmaniyeli tüccarımız da aynı sorunlarla mücadele ediyor. Umut ediyoruz ki depremin açtığı yarayı hep birlikte, birlik beraberlik içinde saracağız. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

OTB Başkanı Sait Çenet de, “Oğuzhan başkanımızın da ifade ettiği gibi aynı depremle aynı sorunları yaşıyoruz. Üyelerimizin sorunları aynı. Karşılıklı fikir alışverişi yapmak için bugün Malatya’dayız. Malatya TSO başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.